رویدادهای تازه

پنجاهمین مباحثه علمی با عنوان «راه اندازی آزمایشگاه امنیت سایبری»

معرفی آموزش حرفه ای

با شناخت نیازها و محدودیت های بانکی فعالیت واحد آموزش حرفه ­ای در مؤسسه از اوایل دهه هشتاد آغاز شد .

اهم فعالیت ها و خدمات مدیریت آموزش حرفه ای به شرح ذیل می باشد.

تقویم فصلی

دوره های آموزش تخصصی فصلی، برنامه های آموزشی نوین بانکی هستند که به صورت فصلی برای کلیه کارکنان بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی در حوزه های اعتبارات، مدیریت، مهارت های فردی، مالی، حسابداری، خزانه داری، بازار سرمایه، بازاریابی، مدیریت ریسک، تطبیق، مبارزه با پولشویی، بانکداری بین الملل و خدمات بانکی ارائه می گردد.

گواهی نامه های حرفه ای

مؤسسه با تشکیل کارگروه های تخصصی مرکب ازصاحب نظران مجرب، مدرسین، مدیران ارشد و کارشناسان خبره حرفه بانکداری به تهیه گواهینامه های آموزش حرفه ای متناسب با مشاغل مختلف بانکی مبادرت نموده است. اهم گواهینامه های موجود عبارتند از:

گواهینامه حاکمیتی تربیت مدرس مبارزه با پولشویی  گواهینامه حاکمیتی بانکدار حرفه ای  گواهینامه مدلسازی ریسک بازار در بانک
 گواهینامه حاکمیتی حرفه ای حسابرس داخلی خبره بانکی  گواهینامه بانکداری عمومی  گواهینامه حاکمیتی تربیت مدرس مبانی فقهی بانکداری اسلامی
 گواهینامه حاکمیتی مدیریت ریسک  گواهینامه مهارت های انجام عملیات صرافی

علاوه بر موارد فوق، طراحی گواهینامه های آموزشی جدیدی در دستور کار مؤسسه قرار دارد که متعاقباً از طریق وب سایت مؤسسه اطلاع رسانی خواهد شد.

دوره های مرتبط با صرافی

دوره آموزشی مهارت های انجام عملیات صرافی

مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم در صرافی ها

دوره آموزشی سوییفت ویژه صرافان

آشنایی و شناخت بازار متشکل معاملات ارزی (ویژه کارکنان صرافی ها)

ابزارهای انتقال وجوه برون مرزی(سوئیفت و پیام های ذیربط)

تجزیه و تحلیل قانون نمونه "NCITRAL"حواله های بانکی بین المللی

مباحثه های علمی

مباحثه های علمی برگزار شده در سال 1398

مباحثه های علمی برگزار شده در سال 1399

مباحثه های علمی برگزار شده در سال 1400

دوره های آموزش سفارشی

خدمات بانکی

اعتبارات

بانکداری بین الملل

مدیریت ریسک

تطبیق و مبارزه با پولشویی

بازاریابی

خزانه داری و بازار سرمایه

مالی و حسابداری

مهارت های فردی

سمینارهای آموزشی

مؤسسه به منظور آشنایی بیشتر کارکنان شبکه بانکی با آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی صنعت بانکداری در سطح بین المللی، سمینارهای آموزشی در قالب برنامه یک یا چند روزه نیز طراحی و ارائه نموده است.برخی از مهمترین سمینارهای آموزشی برگزار شده سال های اخیر به شرح ذیل بوده است :

سمینار آموزشی بازاریابی خدمات بانکی راهکاری برای توسعه فراگیری مالی در عصر تحول دیجیتال

سمینار آموزشی « زیست بوم چک »

سمینار آموزشی ادغام و اکتساب در بانکداری

کفایت سرمایه مبتنی بر توافقنامه های بال 2 و بال 3

مدیریت دارایی ها و بدهی ها در نظام بانکی کشور

مدیریت ریسک عملیاتی در شعب بانک ها و موسسات اعتباری

بانک چیست؟

هم افزایی دانشگاه ها و بانک ها در توسعه بانکداری مجازی

نظام پیشنهادها در شبکه بانکی کشور

کنفرانس ها

اولین کنفرانس مدیریت اعتبارات در نظام بانکداری اسلامی «اعتبارسنجی و نظارت اعتباری » برگزار شد.

دومین کنفرانس مدیریت اعتبارات در بانکداری اسلامی «نظام اعتبارسنجی در شبکه بانکی کشور» برگزار شد.

اولین کنفرانس حسابرسی داخلی موسسات اعتباری با عنوان «ارتباط حسابرسی داخلی با سایر واحدهای نظارتی (بازرسی، ریسک و تطبیق)» برگزار شد.

اولین کنفرانس مدیریت مالی در بانک ها با عنوان «مدیریت ارزش در بانک ها» برگزار شد.

اردوهای آموزشی

اردوی آموزشی بیگ دیتا و فناوری های نوین مدیریت ریسک بانکی- تیر 98