دریافت فایل کاتالوگ کتابخانه

 

    آشنایی با کتابخانه

 

کتابخانه و مركز اطلاع رسانی مؤسسه عالی آموزش بانکداری ايران، کتابخانه­ ای است دانشگاهی- تخصصی که در ارديبهشت ماه 1368 پشتيبانی و فعاليت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی را از طريق تامين نيازهای اطلاعاتی اساتيد، دانشجويان و ساير كاربران و ارتقاء سطح علمی جامعه استفاده كننده فعاليت خود را در سطح رشته های موجود درموسسه آغاز نمود و در حال حاضر يكی از غنی ترين كتابخانه های مؤسسات عالی آموزشی در سطح كشور در زمينه های علوم بانكی، حسابداری و بانکداری اسلامی بشمار می رود.

 

هدف از ايجاد آن تهيه، آماده ­سازی و تنظيم مواد کتابخانه جهت اطلاع ­رسانی جامع در نظام بانکی، ايجاد تسهيلات لازم برای مطالعات و تحقيقات اساتيد، دانشجويان، دانش پژوهان و اعتلای سطح علوم اقتصادی- مالی و بالاخص دانش بانکداری در کشور است. 
اين كتابخانه هم به اساتيد و دانشجويان مؤسسه در شهر تهران و هم ساير واحدهای زير مجموعه مؤسسه در سطح استان ها، خدمات علمی ارائه می نمايد.

 

     انواع منابع کتابخانه

 

الف) منابع چاپی (كتب فارسی و انگليسی)

کتب فارسی: كتابخانه مؤسسه دارای مجموعه­ ای غنی از نسخ کتب فارسی در حوزه های اقتصاد، بانكداری اسلامی، مديريت بانک، مديريت، حسابداری، ماليه اسلامی، رياضيات و موضوعات وابسته بوده كه اين كتابخانه را به دليل ماهيت موضوعی و محتوای غنی كتاب ها و به دليل برخورداری از سابقه درخشان و طولانی در زمينه بانكداری، از ساير كتابخانه ها با مجموعه تقريباً مشابه، متمايز كرده است.

کتب انگليسی: مجموعه ی كتاب هاي انگليسی موجود در كتابخانه، شامل كتاب هاي منتشر شده جديد درحوزه­ های موضوعی ­زير می باشد:

Islamic banking-Islamic finance-Economic-Banking-Accounting-Management–Mathematics

ب) نشريات فارسی و انگليسی

با رشد و توسعه اينترنت و فضاي مجازی، امروزه اكثر كارگزاران نشريات(Journal Dealers) تمركز خود را بر بسترهای الكترونيكی و اينترنتی گذاشته و به جای انتشار مقالات در مجلات چاپی، آن ها را در پايگاه های اطلاعاتی همچون(Science direct-EBSCO-Emerald-Proquest… ) منتشر می­ كنند. در همين رابطه كتابخانه مؤسسه نيز هم راستا با اين تحول، سياست دسترسی به منابع اطلاعاتی خود را به اين سمت سوق داده و با تجهيز به يك سامانه جامع و قوی كه محصول هم فكری و هم افزايی برنامه يكپارچه مؤسسه عالی آموزش بانكداری می باشد، تلاش نموده تا امكان دسترسی اساتيد و دانشجويان به مقالات، ميسر شود. سامانه جامع(DDSLIBبه دليل پوشش دادن بيشتر پايگاه های اطلاعاتی مزبور، يكی از توانمندی­ های كتابخانه است كه اساتيد و دانشجويان را در دسترسی به مقالات تمام متن(Full Text) و به شكل برخط (Online)ياری می نمايد.

ج) متون مرجع و گزارش های آماری

وجود گزارش ­های آماری و متون مرجع، براي انجام پروژه های تحقيقاتی، امری بسيار ضروری می باشد. به همين منظور، در كتابخانه مؤسسه نيز متون مرجع ارزنده ­ای وجود داشته كه سرشار از داده های آماری، بانكی، مالی و انواع شاخص­ های توسعه ­ای بوده تا پژوهشگران بتوانند با بهره­ گيری از اين ابزارها، تحقيقات بيشتری انجام دهند. مداركی مانند دايره المعارف های تخصصی مالی و بانكداری، سالنامه های آماری، ترازنامه­ های بانكی، انواع واژه نامه­ های بانكداری، تنها بخشی از متون مرجع كتابخانه مؤسسه می باشند.

د) پايان نامه های كارشناسی ارشد

يكی ديگر از منابع غنی موجود در اين كتابخانه، وجود پايان نامه های كارشناسی ارشد می باشد. در اين راستا، به دليل همكاری اساتيد صاحب نام دانشگاه های كشور و كارشناسان برجسته شبكه بانكی برای راهنمايی، مشاوره و هدايت پايان نامه ها و نيز بررسی مسايل و چالش­ های نظام بانكی به منظور نوآوری در محصولات و خدمات بانكی و ارائه راهكارهای نوين، جايگاه اين كتابخانه را در مقايسه با ساير كتابخانه های شبكه بانكی و مراكز تحقيقاتی، برجسته و ممتاز كرده است. مجموعه رو به رشد پایان نامه ها در اين كتابخانه، در رشته های بانکداری، حسابداری، و بانكداری اسلامی بوده است.

 

     پایگاه های اطلاعاتی آنلاین

 

كتابخانه موسسه عالی آموزش بانکداری ایران به منظور تامين نيازهای اطلاعاتی و آماری اعضاء محترم كتابخانه، همكاران پژوهشی، اساتيد و پژوهشگران اقدام به اشتراك پايگاه های اطلاعاتی on-line به شرح ذيل نموده است. 

 

Cyberary.ir

elibrary.worldbank.org

World bank open knowledge repository

International Monetary Fund

IMF E-Library   

(ScienceDirect (Elsevier

ISC

 

 پایگاه های آماری

پایگاه آمارهای اقتصادی صندوق بین المللی پول

(IMF (IFS,GFS,FSI,BOPS,DOTS,REO   

پايگاه آماری سری‌های زمانی اقتصادی بانک مرکزی ج.ا.ا

TSD

پایگاه آمارهای اقتصادی بانک جهانی WDI

WDI

 

  پايگاه‌های اطلاعاتی (On-line  (FREE 

 

    خدمات امانت کتاب و عضویت

 

 مشاهده جزئیات ارائه خدمات امانت کتاب و عضویت

 

   ارتباط با کتابخانه

 

کاربران گرامی می توانند با ارسال پرسش خود از طریق ایمیل کتابخانه، با کارشناسان کتابخانه در ارتباط بوده و پاسخ آن را توسط پست الکترونیکی خویش دریافت کنند.

ساعت کار:

کتابخانه در ایام هفته از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8/30 الی 16/00 به دانشجویان و اساتید موسسه، خدمات علمی و پژوهشی ارائه می نماید.

 ایمیل کتابخانه:   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 تلفن تماس: 27899271