معرفی آموزش حرفه ای

با شناخت نیازها و محدودیت های بانکی فعالیت واحد آموزش حرفه ­ای در مؤسسه از اوایل دهه هشتاد آغاز شد .

اهم فعالیت ها و خدمات مدیریت آموزش حرفه ای به شرح ذیل می باشد.

رویدادهای تازه
ثبت نام گواهینامه بانکدار عمومی ویژه کارکنان بدو خدمت بانک ها و متقاضیان استخدام در سیستم بانکی
ثبت نام گواهینامه مدلسازی ریسک بازار در بانک
ثبت نام گواهینامه حسابرس داخلی خبره بانکی

تقویم آموزشی دوره های آموزشی تخصصی فصلی

دوره های آموزش تخصصی فصلی، برنامه های آموزشی نوین بانکی هستند که به صورت فصلی برای کلیه کارکنان بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی در حوزه های اعتبارات، مدیریت، مهارت های فردی، مالی، حسابداری، خزانه داری، بازار سرمایه، بازاریابی، مدیریت ریسک، تطبیق، مبارزه با پولشویی، بانکداری بین الملل و خدمات بانکی ارائه می گردد.

دوره های آموزش حرفه ای آنلاین

در راستاي استفاده از شیوه های نوین آموزشی، مؤسسه از سال 1397 تاکنون اقدام به برگزاري دوره هاي آموزش آنلاین به صورت فصلی نموده که متقاضیان در اقصی نقاط کشور می توانند از آن بهره مند شوند.

گواهی نامه های حرفه ای

مؤسسه با تشکیل کارگروه های تخصصی مرکب ازصاحب نظران مجرب، مدرسین، مدیران ارشد و کارشناسان خبره حرفه بانکداری به تهیه گواهینامه های آموزش حرفه ای متناسب با مشاغل مختلف بانکی مبادرت نموده است. اهم گواهینامه های موجود عبارتند از:

تربیت مدرس مبارزه با پولشوئی

بانکداری ویژه حسابرسان

حسابرس داخلی خبره بانکی

مهارت های انجام عملیات صرافی ها

بانکدار حرفه ای ویژه اعضای هیأت مدیره

بانکدار عمومی ویژه کارکنان بدو خدمت بانک ها و متقاضیان استخدام در سیستم بانکی

صندوق های قرض الحسنه

مدلسازی ریسک بازار در بانک

علاوه بر موارد فوق، طراحی گواهینامه های آموزشی جدیدی در دستور کار مؤسسه قرار دارد که متعاقباً از طریق وب سایت مؤسسه اطلاع رسانی خواهد شد.

دوره های آموزشی مرتبط با عملیات صرافی ها

سمینارهای آموزشی

مؤسسه به منظور آشنایی بیشتر کارکنان شبکه بانکی با آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی صنعت بانکداری در سطح بین المللی، سمینارهای آموزشی در قالب برنامه یک یا چند روزه  نیز طراحی و ارائه نموده است.برخی از مهمترین سمینارهای آموزشی برگزار شده سال های اخیر به شرح ذیل بوده است :

کفایت سرمایه مبتنی بر توافقنامه های بال 2 و بال 3

مدیریت دارایی ها و بدهی ها در نظام بانکی کشور