پیرو اعلام نتایج پذیرش دانشجو در دوره در سطح دکتری مدیریت عالی بانک در سال جاری به اطلاع پذیرفته شدگان محترم می رساند:

در مرحله اول برای ثبت نام غیرحضوری در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 1399/12/10 لغایت  1399/12/11 با مراجعه با سامانه گلستان به آدرس Golestan.ibi.ac.ir نسبت به بارگذاری مدارک زیر و پرداخت شهریه اقدام نمایند.

(برای بارگذاری مدارک اسکن واضحی از مدارک با فرمت پی دی اف تهیه نمایید.)

تصویر کارت ملی-پشت و رو

تصویر صفحات شناسنامه

تصویر معرفی نامه بانک

تصویر تعهدنامه پرداخت شهریه

تصویر فرم مشخصات دانشجو-دوره مدیریت عالی بانک

توجه: برای ورود به سامانه گلستان نام کاربری و گذرواژه به شکل زیر است:

نام کاربری: کدملی /  گذرواژه: کدملی

در مرحله دوم پذیرفته شدگان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 1399/12/12 لغایت 12/13/ 1399 از ساعت 8 الی 14 با مراجعه حضوری به محل مؤسسه نسبت به تحویل مدارک خود به دایره تحصیلات تکمیلی (طبقه اول-اتاق 110/3) اقدام و مراحل ثبت نام را تکمیل نمایند.

اصل و تصویر مدارک برای تحویل در هنگام مراجعه حضوری به شرح ذیل می باشد:

اصل و تصویر کارت ملی-پشت و رو

اصل و تصویر صفحات شناسنامه

اصل و تصویر مدرک کارشناسی ارشد

اصل معرفی نامه بانک (گواهی اشتغال به کار)

فرم تعهدنامه پرداخت شهریه

فرم مشخصات دانشجو دوره مدیریت عالی بانک

دو قطعه عکس 4*3

قابل ذکر است شروع سال تحصیلی از فروردین سال 1400 خواهد بود.

پذیرفته شدگان می ­بایست بر اساس برنامه­ های زمانی اعلام شده ثبت نام غیرحضوری و حضوری خود را تکمیل نمایند.

محل مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران واقع در تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از ایستگاه ضرابخانه، پلاک 195 می باشد.

داوطلبان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می ­توانند با شماره ­های 27892427 و 27892424 تماس حاصل فرمایند.

از پذیرفته شدگان تقاضا دارد هنگام مراجعه به مؤسسه، اصول بهداشتی ذیل را رعایت فرمایند:

در تمام زمان حضور در مؤسسه ملزم به استفاده از ماسک مناسب هستید.

به منظور جلوگیری از ازدحام در مؤسسه، زمان مراجعه خود به مؤسسه را به گونه ای تنظیم فرمایید که با حداقل زمان توقف در محیط و فضای مؤسسه، در محل تعیین شده برای تحویل مدارک حاضر شوید.

هنگام مراجعه به موسسه همراه داشتن کارت شناسايي معتبر الزامي است.

تاکید می شود از تردد غير ضروري در فضاي داخلي موسسه خودداري  و پس از اتمام مراحل ثبت نام مؤسسه را ترک نمایید.

در صورت بروز علائم بيماري کوويد 19 (کرونا ويروس) از مراجعه به موسسه اکیدا خودداري نمايد.

از افرادی که هرگونه بيماري زمينه اي دارند تقاضا مي شود نهايت دقت را در رعايت کامل پروتکل­ هاي بهداشتي وزارت بهداشت و توصيه هاي متخصصان امر داشته باشند.