واحد ساری موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در نيمسال اول سال تحصيلی 81-1380 با پذیرش دانشجو در دوره در سطح کاردانی رشته امور بانكی، فعالیت­ آموزشی خود را در كلان شهر ساری آغاز نمود. این واحد فرصت بهره­ مندی كاركنان شبكه بانكی و موسسات مالی و اعتباری شهرستان­ های استان مازندران و استان های مجاور اين استان از قبیل استان های گلستان و سمنان را از آموزش­ های بلندمدت و تخصصی موسسه مهيا ساخته است. موسسه در راستای توسعه فعاليت­ های آموزشی بلندمدت خود در شهر ساری علاوه بر برگزاری دوره در سطح کاردانی، اقدام به پذيرش دانشجو در دوره در سطح كارشناسی ناپيوسته رشته مديريت امور بانكی و دوره در سطح کارشناسی ارشد رشته بانکداری اسلامی به ترتیب از نيمسال دوم سال تحصيلی 84-1383 و نیمسال دوم سال تحصیلی 94-1393 نموده است. علاوه بر آموزش در دوره­ های بلندمدت، برگزاری دوره­ های كوتاه مدت تخصصی در حوزه بانكداری و در سطوح مقدماتی، ميانی و پيشرفته از جمله ديگر فعاليت­ های آموزشی اين واحد می ­باشد كه بنا به درخواست بانك ­ها و موسسات مالی ارائه و برگزار می ­گردد و در این راستا از بهترین اساتید دانشگاهی و مدرسان مجرب و متخصص سيستم بانكی استان استفاده می ­شود.