بسمه تعالی

به اطلاع می­رساند، مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران علاوه بر پذیرش دانشجو در رشته­ های مدیریت اموربانکی، بانکداری اسلامی، مالی با گرایش­های مهندسی مالی، مدیریت ریسک و حقوق مالی برای نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398، در رشته حسابداری بانکی نیز پذیرش دانشجو خواهد داشت. شایان ذکر است مواد امتحانی برای رشته حسابداری بانکی مشابه مواد امتحانی رشته­ های مذکور در اطلاعیه قبلی و به شرح جدول ذیل خواهد بود:

نام درس

ضريب

زبان عمومي و تخصصي (انگلیسی)

آمار و ریاضی

اقتصاد خرد و کلان

مدیریت مالی

بانکداری داخلی

توجه :

به اطلاع داوطلبان شرکت در آزمون ورودی دوره در سطح کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 99-1398 می­رساند، پیرو تقاضای داوطلبان مبنی بر برگزاری آزمون ورودی در واحدهای شهرستان، علاوه بر شهر تهران با برگزاری آزمون در شهرهای اصفهان، مشهد، تبریز، رشت، کرمان، ساری، اهواز و شیراز موافقت شد.

داوطلبان می­توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام در صورت تمایل نسبت به تغییر شهر مورد نظر برای شرکت در آزمون اقدام نمایند.