مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران

(Doctorate of Bank Management (DBM

پذیرش دانشجو سال تحصیلی 1401-1400 دوره مدیریت عالی بانک

هدف دوره:

توجه به نقش کلیدی و مؤثر نظام بانکی در راستای بهبود عملکرد اقتصادی، حائز اهمیت است. در واقع، عملکرد مطلوب بانک‌ها، مؤسسات اعتباری و سایر نهادهای فعال در نظام بانکی پیش نیاز رشد و توسعه اقتصادی جامعه است. از این‌رو، مسئولیت مدیران عالی این حوزه از ابعاد گوناگون برای حفظ منافع کلیه ذی‌نفعان بسیار حیاتی می‌باشد. در نتیجه ضروری است مدیران عالی این حوزه از مهارت کافی برای راهبری و اجرای سیاست‌های مناسب و استقرار ارزش‌های مطلوب سازمانی برای رفع تضاد منافع فوق الذکر و حفظ مصالح بانک برخوردار باشند.

هدف دوره، ارتقاء سطح علمی و مهارت‌های شغلی مورد نیاز خصوصاً در مراتب مدیریت عالی بانک‌ها، مؤسسات اعتباری کشور و سایر نهادهای ذی­ربط است. ضمناً دانش‌آموختگان این دوره شایستگی لازم برای تدریس حوزه‌های مرتبط با مدیریت بانک در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کشور را خواهند داشت.

مخاطبین:

کارکنان مؤسسات اعتباری مشتمل بر بانک ها و شرکت­ های وابسته، مؤسسات مالی و اعتباری، مؤسسات اعتباری غیربانکی و شرکت­ های تأمین سرمایه گذاری

طول دوره:

دوره شامل 17 درس هر یک به ارزش 2 واحد و یک پروژه به ارزش 6 واحد است و طول دورة تحصیل 2/5 سال می­باشد.

گواهی‌نامه دوره:

به دانش‌آموختگان، گواهی‌نامه دوره مهارت شغلی مدیریت عالی بانک در‌سطح دکتری در نظام بانکی اعطا می‌گردد.

شرایط پذیرش:

1- ارائه معرفی‌نامه از بانک، مؤسسات اعتباری و یا هریک از شرکت­ ها و مؤسسات مجاز و مذکور در قسمت مخاطبین دوره

2-  دارا بودن حداقل 5 سال سابقه کار در حوزه‌های مرتبط با مدیریت  بانک‌ها یا موسسات اعتباری،

۳- دارا بودن حداقل مدرک کارشنا‌سی‌ارشد،

تبصره: دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در صورتی که تا تاریخ 1398/6/31 فارغ التحصیل شوند، می­توانند در این دوره شرکت نمایند.

4-  بررسی سوابق علمی و حرفه‌ای

تبصره: در صورت لزوم از داوطلبان جهت انجام مصاحبه علمی دعوت به‌عمل می‌آید.

دروس دوره:

عنوان دروس

مدیریت منابع انسانی در بانک

تحلیل مسائل مالی در مدیریت امور بانکی

رهبری و مدیریت سازمانی

روش‌های تحلیل کمی و کیفی در تصمیم‌گیری

اقتصاد برای مدیران

روش تحقیق پیشرفته

فن‌آوری‌های نوین بانکی

تطبیق و مقررات بانکی

اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت حقوقی

بانکداری سرمایه‌گذاری

حسابرسی بانکی

بازاریابی بانکی

مدیریت ریسک بانکی

حاکمیت شرکتی

مدیریت استراتژیک بانک

مدیریت دارایی و بدهی

مباحث نوین در بانکداری بین الملل

پروژه

فرآیند ثبت نام و شیوه­ های برگزاری دوره:

دوره مدیریت عالی بانک با سه شیوه اختصاصی، عمومی و انفرادی قابل برگزاری است که در ادامه هر شیوه تشریح می­ گردد:

1- شیوه اختصاصی:

در این شیوه کلیه فراگیران دوره از بانک/ مؤسسه متقاضی بوده و نظرات بانک/ مؤسسه برای برگزاری دوره لحاظ می­ شود. مراحل ثبت ­نام و برگزاری دوره اختصاصی به شرح ذیل است:

1-1 اعلام فهرست اسامی افراد متقاضی و مدنظر آن بانک/ مؤسسه برای شرکت در دوره(حداقل تعداد داوطلب برای برگزاری دوره به ­صورت اختصاصی 10 نفر می­ باشد)،

1-2 برگزاری جلسه مشترک با امور آموزش مؤسسه به­ منظور طراحی، برنامه ­ریزی و اجرای دوره، و

1-3 تنظیم تفاهم­ نامه برای برگزاری دوره.

2- شیوه عمومی:

در این شیوه، دوره با حضور متقاضیان سایر بانک­ ها، مؤسسات اعتباری و سایر نهادهای ذی­ربط برگزار می­ شود و تابع شرایط و برنامه­ ریزی مؤسسه خواهد بود، عملکرد آموزشی شرکت­ کنندگان در دوره به اطلاع سازمان محل خدمت فراگیر خواهد رسید و هزینه ­های مربوط نیز از طریق سازمان محل خدمت اخذ خواهد شد. مراحل ثبت نام و برگزاری دوره اختصاصی به شرح ذیل است:

2-1 اطلاع ­رسانی در سطح بانک و تجمیع فهرست اسامی داوطلبان شرکت در دوره در قالب جدول ذیل:

نام خانوادگی

کد ملی

آدرس پست الکترونیک

شماره تلفن همراه

2-2 ارسال فهرست اسامی همراه با سوابق تحصیلی، پژوهشی و حرفه­ ای داوطلبان، به مؤسسه،

2-3 انجام مصاحبه با کلیه داوطلبان،

2-4 اعلام فهرست پذیرفته­ شدگان نهایی به سازمان محل خدمت بر اساس بررسی سوابق تحصیلی، پژوهشی و حرفه ­ای و مصاحبه و اعلام شهریه مربوط به ثبت نام و حضور در دوره،

2-5 زمان برگزاری دوره پس از پایان مصاحبه با واجدین شرایط پذیرش و از طریق وب سایت مؤسسه اطلاع ­رسانی خواهد شد.

3- شیوه انفرادی

در این شیوه داوطلبان می ­توانند به­ صورت انفرادی و با هزینه­ های شخصی در دوره شرکت نمایند. این دسته از داوطلبان، ضروری است با مراجعه به وب سایت مؤسسه به آدرس www.ibi.ac.ir و در صورت دارا بودن شرایط شرکت در دوره نسبت به تکمیل اطلاعات مورد نظر اقدام نمایند.

در پایان خاطر نشان می­ سازد مشخصات کامل و اطلاعیه­ های مرتبط با برگزاری دوره­ مدیریت عالی بانک از طریق وب سایت مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران به آدرس www.ibi.ac.ir در معرض دید کلیه علاقه­ مندان قرار خواهد گرفت. واحد آموزش نیز پاسخگوی سؤالات مرتبط از طریق شماره­ های 27892494-021 و 27892427-021 می ­باشد.

توجه :

به اطلاع داوطلبان شرکت در دوره در سطح دکتری مدیریت عالی بانک می­رساند، تقاضای داوطلبان شرکت در این دوره مبنی بر برگزاری دوره در سایر شهرهای کشور مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت و با توجه به سابقه و ظرفیت­ های بالقوه مؤسسه در شهرهای مشهد و اصفهان مقرر شد در صورت محقق شدن کلیه شرایط و امکانات مد نظر مؤسسه، دوره مدیریت عالی بانک دراین دو شهر نیز برگزار شود.

لازم به تاکید است تصمیم نهایی در این رابطه پس از انجام بررسی­ های تکمیلی در خصوص تعداد و توزیع متقاضیان شرکت در این دوره و همچنین انجام فرایند مصاحبه با داوطلبان شرکت در این دوره توسط مؤسسه اتخاذ و اطلاع رسانی خواهد شد. داوطلبان می­توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام در صورت تمایل نسبت به انتخاب شهر مورد نظر برای شرکت در آزمون اقدام نمایند.اخبار مرتبط