با توجه به تقاضای پذیرفته­ شدگان دوره دوم  مدیریت عالی بانک مبنی بر عدم مراجعه حضوری و تسهیل امور ثبت نام؛ به اطلاع می­رساند پذیرفته شدگان محترم می­توانند از تاریخ 15 لغایت 23 بهمن 1397 فرایند ثبت نام خود را به صورت غیرحضوری بر اساس  فرایند ذیل به انجام رسانند:

1- ثبت نام غیرحضوری از طریق سامانه گلستان که لینک آن در قسمت پایین صفحه مشخص شده است، انجاممی­شود. برای ورود به این سامانه شناسه کاربری و گذرواژه عبور به صورت زیر تعریف شده است:

شناسه کاربری: کدملی که در ابتدای آن D972 اضافه شده باشد

گذرواژه: کدملی

مثال:

کد ملی داوطلب: 0012345678

شناسه کاربری: D9720012345678

گذرواژه: 0012345678

2- قبل از ورود به سامانه ثبت نام در زمان مقرر، نسبت به اسکن و تهیه فایل الکترونیکی مدارک ذیل با کیفیت مناسب اقدام نمایید:

• فایل الکترونیکی شناسنامه صفحه اول و صفحه توضیحات (در صورت وجود توضیح در این صفحه)،
    • فایل الکترونیکی کارت ملی (پشت و رو)،
    • فایل الکترونیکی معرفی نامه بانک، و
    • فایل الکترونیکی مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد.

3- پذیرفته­ شدگان ملزم هستند پس از ورود به سامانه گلستان قبل از هر اقدامی رمز عبور خود را تغییر دهند. هرگونه عواقب ناشی از عدم رعایت این الزام متوجه خود پذیرفته شده خواهد بود.

4- مدارک ارسالی و اطلاعات تکمیل شده توسط دانشجو پس از بررسی کارشناسان واحد آموزش تأیید خواهد شد.

5- پس از پایان مراحل ثبت­ نام غیرحضوری برگه "گواهی پذیرش غیرحضوری دانشجو" را چاپ و مطالب مندرج در آن را برای اطلاع از ادامه مراحل ثبت ­نام مطالعه فرمایید. این برگه نشان­ دهنده این است که ثبت­ نام غیرحضوری شما با موفقیت انجام شده است.

6- دانشجویان پس از ورود به سامانه گلستان و در فرایند ثبت نام ملزم به پرداخت حداقل 50 درصد از شهریه نیمسال اول هستند. الباقی شهریه می­ بایست حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال آتی از طریق همین سامانه پرداخت شود. مبلغ شهریه نیمسال پیش رو و حداقل مبلغ لازم به پرداخت در سامانه گلستان مشخص شده است.

7- در صورت عدم مراجعه هر یک پذیرفته­ شدگان به سامانه گلستان برای ثبت نام یا عدم پرداخت شهریه در موعد مقرر، پذیرش آنها کان لم یکن تلقی و از فهرست اسامی ذخیره جایگزین خواهد شد.

8- دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد حداکثر تا تاریخ 23 بهمن 1397 الزامی و از شروط اصلی ثبت نام نهایی می­باشد.

9- اطلاعیه­ های مربوط به زمان شروع دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.

10- در صورت بروز هرگونه مشکل یا سؤال خارج از توضیحات موجود در راهنمای هر بند از مراحل ثبت ­نام، با شماره تلفن­ های 27892424 - 27892430 یا از طریق پست الکترونیک به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با مؤسسه تماس حاصل فرمایید.

ورود به سیستم گلستان