آدرس و اطلاعات تماس مربوط به واحدهای شهرستان برای ثبت نام

به اطلاع کلیه پذیرفته­ شدگان دوره در سطح کارشناسی ارشد مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران در سال تحصیلی 98-97 می­رساند، سامانه گلستان برای ثبت نام غیرحضوری از تاریخ 20 آذر 97 لغایت 29 آذر97 فعال شده و پذیرفته­ شدگان می­ بایست در زمانبندی تعیین شده با مراجعه به این سامانه نسبت به ثبت نام غیرحضوری اقدام نمایند.

لطفاً در انجام فرایند ثبت نام به نکات ذیل توجه فرمایید:

• پذیرفته شدگان نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 (پذیرفته­ شدگان بهمن ماه سال جاری) از تاریخ 20 آذر 97 لغایت 27 آذر 97 مجاز به ثبت نام هستند. این دسته از پذیرفته ­شدگان شامل کلیه پذیرفته­ شدگان واحدهای مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، ساری، رشت، اهواز، کرمان، پذیرفته ­شدگان رشته بانکداری اسلامی و حسابداری و بخشی از پذیرفته ­شدگان رشته مدیریت اموربانکی واحد تهران است.
  • پذیرفته­ شدگان نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 (مهرماه سال آینده) که فهرست اسامی ایشان از اینجا قابل رؤیت است و فقط شامل 75 نفر از پذیرفته­ شدگان رشته مدیریت اموربانکی در شهر تهران می ­باشند، از تاریخ 28 آذر 97 لغایت 29 آذر 97 مجاز به ثبت ­نام هستند.

• ثبت نام غیرحضوری از طریق سامانه گلستان که لینک آن در قسمت پایین مشخص شده است، انجام می­ شود. برای ورود به این سامانه شناسه کاربری و گذرواژه عبور به صورت زیر تعریف شده است:

شناسه کاربری: کدملی که در ابتدای آن U972 اضافه شده باشد

گذرواژه: کدملی

توجه: پذیرفته شدگان نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 (مهر ماه سال آینده)

شناسه کاربری: کد ملی که در ابتدای آن U981 اضافه شده باشد

پیشنهاد می شود برای دسترسی راحت تر از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده نمایید.

کد ملی داوطلب: 0012345678

مثال    شناسه کاربری: U9720012345678

گذرواژه: 0012345678

پذیرفته ­شدگان ملزم هستند پس از ورود به سامانه قبل از هر کاری نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایند.

• قبل از ورود به سامانه ثبت نام در زمان مقرر، نسبت به اسکن و تهیه فایل الکترونیکی مدارک ذیل با کیفیت مناسب اقدام نمایید:
  •  فایل الکترونیکی شناسنامه صفحه اول و صفحه توضیحات (در صورت وجود توضیح در این صفحه)،
  • فایل الکترونیکی کارت ملی (پشت و رو)،
  • فایل الکترونیکی معرفی نامه بانک،
  • فایل الکترونیکی مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی

• مدارک ارسالی و اطلاعات تکمیل شده توسط دانشجو پس از بررسی کارشناسان واحد آموزش تأیید خواهد شد.
  • پس از پایان مراحل ثبت ­نام غیرحضوری برگه "گواهی پذیرش غیرحضوری دانشجو" را چاپ و مطالب مندرج در آن را برای اطلاع از ادامه مراحل ثبت­ نام مطالعه فرمایید. این برگه نشان­ دهنده این است که ثبت ­نام غیرحضوری شما با موفقیت انجام شده است.
  • در صورت بروز هرگونه مشکل یا سؤال خارج از توضیحات موجود در راهنمای هر بند از مراحل ثبت ­نام با شماره تلفن ­های 27892424 - 27892430 یا از طریق پست الکترونیک به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با مؤسسه تماس حاصل فرمایید.

>> ورود به سامانه گلستان <<