بسمه تعالي

به اطلاع کلیه مدیران عالی و ارشد و همچنین کارشناسان محترم نظام بانکی کشور می­ رساند، با توجه به ضرورت توسعه آموزش­های حرفه­ ای با کیفیت و اثربخش برای کارکنان نظام بانکی کشور، مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران بر اساس رسالتی که در حیطه ارائه آموزش­های به روز و منطبق با نیازهای کارکنان نظام کشور به­ عهده دارد، اقدام به طراحی و برگزاری دوره مدیریت عالی بانک (DBM) و دوره مدیریت حرفه ­ای بانک (MBM)‌ با دو گرایش مدیریت اعتبارات و مدیریت مالی نموده است. دوره های یاد شده در جلسه مورخ دهم خرداد 1396 هیأت امنای محترم مؤسسه به ­تصویب رسیده و با بهره­ گیری از نظرات ارزنده خبرگان بانکی و تجربیات سایر کشورها تهیه و برنامه­ ریزی شده است.

رویکرد این دوره ­ها مانند دوره ­های رایج MBA و DBA به مسائل گوناگون رویکردی کاربردی است نه پژوهشی؛ و در واقع این گونه­ دوره­ ها بیشتر بر بکارگیری دانش و علوم در یک حوزه خاص تا یادگیری صرف دانش در آن حوزه متمرکز است. مشخصات دوره­ های یاد شده حاوی هدف، مخاطبین، طول دوره و شرایط پذیرش در مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران به شرح ذیل اعلام می‌شود. مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران در نظر دارد در سال­ جاری دوره ­های فوق را برای مدیران عالی و ارشد و همچنین کارشناسان شبکه بانکی کشور در واحد تهران برگزار نماید.

دوره ­های مدیریت حرفه­ ای بانک

دوره های مدیریت حرفه ای بانک(گرایش مدیریت اعتبارات)

دوره های مدیریت حرفه ای بانک(گرایش مدیریت مالی)

دوره مدیریت عالی بانک

در راستای برگزاری دوره­ های فوق مراتب به کلیه بانک­ها و مؤسسات اعتباری کشور اطلاع رسانی شده و علاقه ­مندان به شرکت در این دوره­ ها می­ توانند موضوع را از بانک و یا مؤسسه اعتباری مربوطه مورد پیگیری قرار دهند. علاوه بر این علاقه ­مندان می­ توانند به صورت انفرادی نیز در این دوره ­ها شرکت نمایند. داوطلبان شرکت در این دوره ­ها به صورت انفرادی، می ­بایست با تکمیل فرم مربوط از طریق لینک تعیین شده نسبت به ثبت نام حداکثر تا پایان روز پنج شنبه مورخ 9 آذر 1396 (روز  پنجشنبه 16 آذر 1396 تمدید شد) برای داوطلبان شرکت در دوره مدیریت حرفه­ ای بانک و تا پایان روز پنج شنبه مورخ 16 آذر 1396 برای داوطلبان شرکت در دوره مدیریت عالی بانک اقدام نمایند.

فرم ثبت نام انفرادی

توجه:

• کلیه داوطلبان شرکت در دوره­ های مدیریت حرفه­ ای بانک، شامل افرادی که از طریق بانک معرفی شده اند و همچنین افرادی که به صورت انفرادی ثبت نام نموده­ اند، لازم است با در دست داشتن مدارک مورد نیاز (کارت شناسایی معتبر، اصل و تصویر مدرک تحصیلی، گواهی حداقل 3 سال سابقه کاری در شبکه بانکی) به ­منظور ثبت نام و تطبیق مدارک با شرایط پذیرش در روزهای چهارشنبه و پنج­شنبه، 22 و 23 آذر ماه سال جاری به مؤسسه مراجعه فرمایند،
  • زمان مصاحبه با داوطلبان شرکت در دوره­ مدیریت عالی بانک (در صورت لزوم) و همچنین مدارک مورد نیاز برای تکمیل فرایند ثبت نام به این دسته از داوطلبان اطلاع­ رسانی خواهد شد،
  • زمان برگزاری کلاس­های مقدماتی برای داوطلبان شرکت در دوره­ های مدیریت حرفه ­ای بانک متعاقباً به صورت مکتوب و همچنین از طریق وب سایت مؤسسه اطلاع رسانی خواهد شد،
  • زمان برگزاری دوره مدیریت عالی بانک متعاقباً به صورت مکتوب و همچنین از طریق وب سایت مؤسسه اطلاع رسانی خواهد شد.
  • واحد آموزش پاسخگوی سؤالات مرتبط از طریق شماره­ های 27892468-021، 27892424-021 و 27892430-021 می­ باشد.