موسسه عالی آموزش بانکداری ایران

مدیریت امور آموزش

Doctorate of Bank Management(DBM)

مدیریت عالی بانک

:هدف دوره

توجه به نقش کلیدی و موثر نظام بانکی در راستای بهبود عملکرد اقتصادی، حائز اهمیت است. در واقع، عملکرد مطلوب بانک‌ها پیش نیاز رشد و توسعه اقتصادی جامعه است. از این‌رو، مسئولیت مدیران عالی بانک‌ها از ابعاد گوناگون برای حفظ منافع کلیه ذی‌نفعان بسیار حیاتی می‌باشد.

سهامداران، سپرده‌گذاران، کارکنان بانک و افراد جامعه ممکن است در برخی موارد با یکدیگر تضاد منافع اقتصادی داشته باشند. در نتیجه ضروری است مدیران عالی بانک‌ها از مهارت کافی برای راهبری و اجرای سیاست‌های مناسب و استقرار ارزش‌های مطلوب سازمانی برای رفع تضاد منافع فوق الذکر و حفظ مصالح بانک برخوردار باشند.

هدف دوره، ارتقاء سطح علمی و مهارت‌های شغلی مورد نیاز خصوصاً در مراتب مدیریت عالی بانک‌ها و موسسات اعتباری کشور می‌باشد. ضمنا دانش‌آموختگان این دوره شایستگی لازم برای تدریس حوزه‌های مرتبط با مدیریت بانک در بانک‌ها و موسسات اعتباری کشور را خواهند داشت.

مخاطبین:

کلیه کارکنان مؤسسات اعتباری مشتمل بر بانک­ ها و شرکت­ های وابسته، مؤسسات مالی و اعتباری، مؤسسات اعتباری غیر بانکی و شرکت­های تأمین سرمایه ­گذاری می­ توانند در آزمون ورودی این دوره شرکت نمایند.

طول دوره:

دوره شامل 40 واحد درسی (640 ساعت آموزشی) است که داوطلب باید طبق ضوابط و مقررات آموزشی مؤسسه، دروس مربوطه را حداکثر ظرف مدت 2/5 سال با موفقیت طی نماید.

گواهی‌نامه دوره:

به دانش‌آموختگان، گواهی‌نامه دوره مهارت شغلی مدیریت عالی بانک در‌سطح دکتری در نظام بانکی اعطا می‌گردد.

شرایط پذیرش:

1- معرفی‌نامه از  سازمان محل خدمت

2- حداقل 5 سال سابقه کار

۳- دارا بودن حداقل مدرک کارشنا‌سی‌ارشد مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران یا دانشگاه ­ها و مؤسسات آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

فرایند پذیرش دانشجو:

فرایند پذیرش دانشجو دارای دو مرحله به شرح ذیل است:

مرحله اول: آزمون کتبی

مواد آزمون ورودی:

فهرست دروس آزمون ورودی دوره به شرح جدول ذیل است: (ضرایب کلیه دروس یکسان است.)

جدول مواد آزمون دوره مدیریت عالی بانک سال تحصيلي 1400-1399

ردیف

نام درس

زبان عمومی و تخصصی

هوش و استعداد تحصیلی

بانکداری (تجهیز و تخصیص)

اقتصاد (خرد و کلان)

حسابداری مالی

محل برگزاری آزمون:

آزمون کتبی در شهر تهران برگزار مي‌شود.

زمان برگزاری آزمون و دریافت کارت ورود به جلسه:

زمان برگزاری آزمون کتبی 1399/6/14 است. اطلاعات تکمیلی به صورت مکتوب به ادارات آموزش بانک ­ها و مؤسسات اعتباری و همچنین از طریق وب سایت مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران اعلام می ­شود.

مرحله دوم: بررسی سوابق علمی و حرفه‌ای

انجام مصاحبه با واجدین شرایط دعوت به مصاحبه

توجه: امتیاز و رتبه نهایی داوطلب بر اساس 40 درصد آزمون کتبی و 60 درصد بررسی سوابق علمی و حرفه­ ای خواهد بود.

دروس دوره

مباحث نوین در بانکداری بین الملل

پروژه

جمع واحد دروس

نحوه ثبت نام و شیوه­ های برگزاری دوره :

دوره مدیریت عالی بانک با سه شیوه اختصاصی، عمومی و انفرادی قابل برگزاری است که در ادامه هر شیوه تشریح می­ گردد:

1- شیوه اختصاصی:

در این شیوه کلیه فراگیران دوره از بانک/ مؤسسه/ شرکت متقاضی برگزاری دوره بوده و نظرات بانک/ مؤسسه/ شرکت برای برگزاری دوره لحاظ می ­شود. مراحل ثبت­ نام و برگزاری دوره اختصاصی به شرح ذیل است:

1-1- اعلام فهرست اسامی افراد متقاضی و مدنظر آن بانک/ مؤسسه/ شرکت برای شرکت در دوره (حداقل تعداد داوطلب برای برگزاری دوره به­ صورت اختصاصی 12 نفر می ­باشد)،

1-2- برگزاری جلسه مشترک با امور آموزش مؤسسه به­ منظور ارزیابی داوطلبان، طراحی، برنامه­ ریزی و اجرای دوره، و

1-3- تنظیم تفاهم ­نامه برای برگزاری دوره.

2- شیوه عمومی:

در این شیوه، دوره با حضور متقاضیان سایر بانک­ ها، مؤسسات اعتباری و سایر نهادهای ذی­ربط برگزار می­ شود و تابع شرایط وبرنامه­ ریزی مؤسسه خواهد بود، عملکرد آموزشی شرکت ­کنندگان در دوره به اطلاع سازمان محل خدمت فراگیر خواهد رسید و کلیه هزینه­ های تحصیل در صورت پذیرش داوطلب در دوره نیز از طریق سازمان محل خدمت اخذ خواهد شد.

3- شیوه انفرادی

در این شیوه داوطلبان می ­توانند به­ صورت انفرادی و با هزینه­ های شخصی در دوره شرکت نمایند.

نحوه ثبت نام:

داوطلبان متقاضی شرکت در دوره به هر سه شیوه اختصاصی، عمومی و انفرادی می­ بایست مراحل ثبت نام را شخصاً از طریق وب سایت مؤسسه به آدرس www.ibi.ac.ir به انجام رسانند.

توجه: در هر سه شیوه، داوطلبان می­ بایست با ثبت­ نام و شرکت در آزمون کتبی و مصاحبه علمی و حرفه­ ای، فرایند پذیرش را به صورت کامل طی نمایند.

در پایان خاطر نشان می­ سازد مشخصات کامل و اطلاعیه­ های مرتبط با برگزاری دوره­ مدیریت عالی بانک از طریق وب سایت مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران به آدرس www.ibi.ac.ir در معرض دید کلیه علاقه­ مندان قرار خواهد گرفت. واحد آموزش نیز پاسخگوی سؤالات مرتبط از طریق شماره­ های 27892468-021 و 27892424-021 می­ باشد.