بسمه تعالی

به اطلاع کلیه پذیرفته­ شدگان دوره در سطح کارشناسی ارشد مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران در سال تحصیلی 99-98 می­رساند، سامانه گلستان برای ثبت نام غیرحضوری از تاریخ 98/6/11 لغایت 98/6/22 فعال شده و پذیرفته­ شدگان می­بایست در زمانبندی تعیین شده با مراجعه به این سامانه نسبت به ثبت نام غیرحضوری اقدام نمایند.

لطفاً در انجام فرایند ثبت نام به نکات ذیل توجه فرمایید:

• ثبت نام غیرحضوری از طریق سامانه گلستان که لینک آن در قسمت پایین مشخص شده است، انجام می­شود. برای ورود به این سامانه شناسه کاربری و گذرواژه عبور به صورت زیر تعریف شده است:

شناسه کاربری: کدملی که در ابتدای آن 981 U اضافه شده باشد،

گذرواژه: کدملی

کد ملی داوطلب: 0012345678

مثال    شناسه کاربری: 9810012345678 U

گذرواژه: 0012345678

پذیرفته­ شدگان ملزم هستند پس از ورود به سامانه قبل از هر کاری نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایند.

• قبل از ورود به سامانه ثبت نام در زمان مقرر، نسبت به اسکن و تهیه فایل الکترونیکی مدارک ذیل با کیفیت مناسب اقدام نمایید:
    • فایل الکترونیکی شناسنامه صفحه اول و صفحه توضیحات (در صورت وجود توضیح در این صفحه)،
    • فایل الکترونیکی کارت ملی (پشت و رو)،
    • فایل الکترونیکی معرفی نامه بانک،
    • فایل الکترونیکی مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی
  • مدارک ارسالی و اطلاعات تکمیل شده توسط دانشجو پس از بررسی کارشناسان واحد آموزش تأیید خواهد شد.
  • پس از پایان مراحل ثبت­ نام غیرحضوری برگه "گواهی پذیرش غیرحضوری دانشجو" را چاپ و مطالب مندرج در آن را برای اطلاع از ادامه مراحل ثبت ­نام مطالعه فرمایید. این برگه نشان­دهنده این است که ثبت­ نام غیرحضوری شما با موفقیت انجام شده است، دقت فرمایید این برگه در زمان مراجعه برای انجام ثبت نام حضوری باید به دایره تحصیلات تکمیلی تحویل داده شود.
  • در صورت بروز هرگونه مشکل یا سؤال خارج از توضیحات موجود در راهنمای هر بند از مراحل ثبت­ نام با شماره تلفن­های 27892424 ، 27892430 یا از طریق پست الکترونیک به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با مؤسسه تماس حاصل فرمایید.

لینک ورود به سیستم گلستان