واحد اهواز موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، در نیمسال اول سال تحصیلی 81-1380 با پذیرش دانشجو در دوره در سطح کاردانی رشته امور بانكی، فعالیت­ آموزشی خود را در كلان شهر اهواز آغاز نمود. این واحد فرصت بهره ­مندی كاركنان شبكه بانكی و موسسات مالی و اعتباری شهرستان­ های استان خوزستان و استان ­های مجاور از قبیل كرمانشاه، ایلام، و لرستان را از آموزش­ های بلندمدت و تخصصی موسسه مهیا ساخته است. موسسه در راستای توسعه فعالیت ­های آموزشی بلندمدت خود در شهر اهواز علاوه بر دوره در سطح كاردانی، اقدام به پذیرش دانشجو در دوره در سطح كارشناسی ناپیوسته رشته مدیریت امور بانكی و دوره در سطح کارشناسی ارشد رشته بانکداری اسلامی به ترتیب در نیمسال دوم سال تحصیلی 84-1383 و نیمسال دوم سال تحصیلی 94-1393 نمود. علاوه بر آموزش در دوره های بلندمدت، برگزاری دوره ­های كوتاه مدت تخصصی در حوزه بانكداری و در سطوح مقدماتی، میانی و پیشرفته از جمله دیگر فعالیت های آموزشی این واحد می­ باشد كه بنا به درخواست بانك­ ها و موسسات مالی ارائه و برگزار می­ گردد و در این راستا از بهترین اساتید دانشگاهی و مدرسان مجرب و متخصص سیستم بانكی استان استفاده می ­شود.